ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراك دام و طیور

ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراك دام و طیور|40180771|ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراك دام و طیور
به وب سایت دانلود و دریافت فایل های درسی آموزشی خوش آمدید اکنون مشخصات فایل ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراك دام و طیوررا مشاهده می نمایید

مقدمه

از چربیهای غیرقابل استفاده در تغذیه انسان می‏توان بعنوان منبع انرژی برای تغذیه دام و طیور استفاده نمود . معمولا هرگرم چربی خالص 9/3 كیلوكالری انرژی تولید می‏كند و در مقایسه با سایر مواد انرژی‏زا چربیهای قابل هضم 2/35 برابر بیشتر از كربوهیدراتها و پروتئین‏های قابل هضم انرژی تولید می‏كند . این گونه مواد قابلیت هضم غذا را بالا برده و اشتهای حیوان را زیاد می‏كند .

علاوه بر این چربیها دارای مقادیر قابل توجهی اسیدلینولئیك و ویتامین‏های محلول در چربی می‏باشد كه از نظر تغذیه بسیار حائز اهمیت است . با توجه به مراتب فوق چنانچه استفاده از چربیها بطور صحیح صورت گیرد افزودن مقداری از آن به جیره غذائی مقرون به صرفه خواهد بود .

10 ص